Over FleetCareXL

FleetCareXL

Optelsom van specialisten

Wagenparkbeheer doen we voor u. Samenwerking staat daarbij op één. Vanuit onze expertise, volledig gebaseerd op uw wensen en eisen, werken we aan een optimaal fleetmanagement. Het doel van ons team is om uw wagenpark zo efficiënt mogelijk te beheren. Maak kennis met het team waarmee wij iedere dag werken om u kosten te laten besparen en de uptime van uw voertuigen te verhogen.

BAS Group

De klant voorop

FleetCareXL is onderdeel van BAS Group. Dit snelgroeiende, internationale familiebedrijf, met een grote, decennialange ervaring in de truck-business, zorgde van begin af aan voor een solide basis. Met 1000+ fte en een jaaromzet van 500+ miljoen Euro, behoort BAS Group tot de ‘champions league’ binnen de automotive branche.

Eind 2012 startte FleetCareXL, in nauwe samenwerking met een launching customer, als volledig zelfstandige onderneming. Daarbij is in de opstartperiode bewust gekozen voor gecontroleerde groei. Dat stelde ons in staat om – weloverwogen – de juiste stappen te zetten. Voor een doelmatige, strategische opzet van het bedrijf. Zodat we onze klanten, van begin af aan, de beste service zouden kunnen bieden.

Inmiddels staan wij stevig op de kaart. Op dit moment hebben we 5000+ voertuigen, bestaande uit o.a. vrachtwagens en vuilniswagens, in beheer voor verschillende klanten en werken we vanuit een netwerk van ruim 250 werkplaatsen in het hele land. Wij hebben de ambitie om binnen een aantal jaren een Europees dekkend netwerk aan te kunnen bieden.

Benieuwd wat FleetCareXL voor uw bedrijf kan betekenen?