Referenties

Ervaringen met FleetCareXL

Wat onze opdrachtgevers zeggen...

Door onze jarenlange ervaring in het beheer van wagenparken, zijn wij in staat om voor iedere organisatie een passende oplossing op maat te realiseren. Ongeacht de branche, het merk of het type. Want wij weten als geen ander dat goed wagenparkbeheer vrijwel volledig draait om de juiste communicatie en informatie, op het juiste moment. Dat weten onze opdrachtgevers ook.

Lees hieronder verschillende cases waarin ons succes bewezen wordt door gesprekken met een aantal van onze opdrachtgevers.

Branches

Wagenparkbeheer voor iedere branche

Reiniging en afvalverwerking

Wagenparkbeheer voor een branche met complexe voertuigen en intensieve inzet. Focus op directe besparing van onderhoudskosten en verhogen van de inzet.

De praktijk: FleetCareXL en Renewi

Bouw

Inzicht, kennis en expertise voor beheer van zware, vaak gespecialiseerde voertuigen; focus op directe besparing van onderhoudskosten en onderhoud wanneer voertuigen gemist kunnen worden.

De praktijk: FleetCareXL en Heijmans De praktijk: FleetCareXL en Bnext.nl

Retail

Combineren van aanwezige kennis en capaciteit, voor optimale inzet van het wagenpark binnen een markt met zeer wisselende vraag en aanbod; focus op kostenreductie door centralisatie in afspraken, service en onderhoud.

De praktijk: FleetCareXL en retail

Benieuwd wat FleetCareXL voor uw bedrijf kan betekenen?